Diferenţa o face contentul

Deși competiția este din ce în ce mai acerbă pe piața online, și s-ar putea presupune că diferența va fi făcută doar de calitatea produsului oferit, promovarea acestuia prin content marketing rămâne cea mai eficientă metodă de a-l vinde. Conform studiilor, cererea de conținut online de calitate este, în acest moment, mai mare ca niciodată.

Eficiența content marketingului este direct legată de mesajul pe care îl trimiți potențialilor clienți. Dacă reușești să identifici mesajul pe care aceștia vor să-l primească, și îl transmiți într-un mod clar și convingător, rezultatele vor apărea imediat.

Statistici Content Marketing

60% dintre persoanele cu putere de decizie în mediul B2B consideră că un conținut personalizat îi ajută să ia decizii mai inteligente, atunci când vine vorba de achiziții.

61% dintre consumatori ar cumpăra mai degrabă de la o companie care se promovează cu un conținut personalizat, decât de la o companie cu un mesaj standard.

Cum te poate ajuta Speed Marketing?

Content personalizat - Animatie content writer si clienti multumiti

Avem o experiență bogată în redactarea conținutului online și îți putem oferi texte care vând, sau care sporesc caracterul informativ al site-ului tău, scăzând procentul de Bounce Rate. Putem redacta campaniile tale de email marketing, pentru un call-to-action ridicat, sau îți putem personaliza sloganul, cu un mesaj care atrage atenția publicului tău țintă. Indiferent de cerințele tale, Speed Marketing îți poate pune la dispoziție conținutul dorit, creat de un copywriter profesionist.