O firmă de online marketing?

Mai mult decât o firmă de marketing online, Speed Marketing se identifică cu rezultatele și calitatea serviciilor pe care le oferă clienților. Datorită expertizei noastre în domeniul online, suntem încrezători în soluțiile pe care  le oferim și avem în spate experiența mai multor proiecte finalizate cu succes.

Echipa Noastră

Cătălin Stan

Cătălin Stan

CEO

Încă din anii 90, Catalin era convins că reclama online va înlocui metodele tradiționale de promovare și își va consolida poziția în următorii 30 de ani. El este sigur ca SM va fi una dintre cele mai importante companii de online marketing din tara. Care e secretul său? ”Am cea mai bună echipă, asta e tot ce contează!”

Vlad Săndulescu

Vlad Săndulescu

Project Manager

Cu o experiență de peste 10 ani în marketing online, Vlad consideră că cea mai importantă calitate a sa este polivalența. Are la activ numeroase campanii SEO, PPC, de Email Marketing sau Afiliere, dar este, în primul rând, un project manager care înțelege scopul proiectului și poate conduce o echipă pentru a-l atinge.

Alexandru Popescu

Alexandru Popescu

Copywriter

Cu o mare pasiune pentru literatura de calitate, Alexandru crede că este important să citești măcar două pagini, înainte de a scrie una. Fie că este vorba de jurnalism, publicitate, texte de specialitate, traduceri sau documentații tehnice, știe să identifice publicul țintă de fiecare data și să-și adapteze stilul la cerințele acestuia.

Ionuț Stratulat

Ionuț Stratulat

Webdesigner

Ionuț este o fire boemă, pasionat de artă modernă și mereu la curent cu ultimele tendințe în grafică. În fața monitorului, creativitatea îl ajută să dezvolte site-uri, logo-uri, si landscape-uri cu un design unic, care se diferențiază cu ușurință de concurență. În timpul liber, o folosește pentru a-și dribla adversarii pe terenul de fotbal.