SEO (Search Engine Optimization) reprezintă optimizarea site-urilor pentru ca acestea să fie apreciate pozitiv de către motoarele de căutare. În momentul de față, este principala metodă de marketing online pe care trebuie s-o luăm în considerare. De ce? Spre deosebire de celelalte mijloace de promovare online, SEO îți poate aduce venituri pe termen lung, timp de luni sau chiar ani de zile. În plus, beneficiile nu iau sfârșit odată cu oprirea investițiilor în această metodă de promovare.

De ce ai nevoie de SEO?

Gândește-te la cele 3-5 cuvinte care îți pot descrie afacerea. Accesează Google și caută aceste cuvinte. Dacă site-ul tău nu se află pe prima pagină după aceste căutări, înseamnă că afacerea ta pierde un număr important de potențiali clienți, și trebuie să acorzi mai multă atenție site-ului tău, din punct de vedere al SEO.

Mulți manageri apelează la firme specializate de webdesign sau programatori cu experiență, care să le construiască un site cu un design pretențios, impresionante grafic, exact așa cum și-au dorit, etc. Din păcate, nu iau în considerare faptul că site-ul nu este optimizat pentru motoarele de căutare. Astfel, după ce site-ul este lansat, trec luni, chiar ani, și traficul întârzie să apară, în ciuda sumelor importante investite în design. Motivul este simplu: în motoarele de căutare (Google, Yahoo, Bing, etc.) site-ul nu se află nici măcar în primele 10 pagini, după produsele sau serviciile pe care le oferă.

Pe scurt, SEO este mai mult decât necesar, deoarece un site cu un design perfect este complet inutil, dacă nimeni nu poate ajunge la el.

Cum te poate ajuta Speed Marketing cu servicii de SEO?

Omulet Animat care iti prezinta prin checkpointuri in ce consta serviciul SEO al SpeedMarketing

Vom începe cu un audit complet al site-ului tău, în care vom evidenția toate problemele care reduc sau opresc vizibilitatea site-ului în motoarele de căutare. După finalizarea auditului, vom trece la optimizarea On-Page, cea mai importantă componentă a optimizării unui site (optimizarea On-Page a site-ului se efectuează la nivel de cod și conținut).

După implementarea optimizării On-Page, vom concepe o strategie de SEO Off-Page, în funcție de istoricul site-ului tău. Această strategie va fi susținută de semnale social media și de un backlinking natural.

În continuare, ne vom ocupa de mentenanța lunară a campaniei de optimizare și îți vom oferi suport pe întreaga durată a campaniei.

Dacă aveţi nevoie de ajutor pentru a înţelege mai bine mecanismele SEO şi a vă administra singuri afacerea, oferim la cerere şi cursuri SEO.

De ce să apelezi la noi și nu la alte firme cu servicii SEO?

O întrebare care va apărea, în mod sigur, atunci când cauți o companie cu servicii specializate SEO este: De ce să nu aleg compania X, sau compania Y, și să aleg Speed Marketing? Răspunsul este foarte simplu. Suntem în domeniu de foarte mulți ani și ne cunoaștem bine concurența, precum și practicile pe care le folosesc. De la servicii On-Page practic inexistente, la servicii Off-Page agresive, care pot chiar dăuna site-ului, până la angajați fără cunoștințe de SEO, care ocupă postul doar pentru a putea oferi servicii și în acest sector al marketingului online.

După o scurtă discuție cu noi, te vei convinge că serviciile pe care le oferim sunt de o calitate superioară și că poți avea încredere în noi, atunci când vine vorba de optimizarea site-ului tău.