Advertoriale in limba Română si in limba Engleză

Pentru a-ți spori relevanța pentru anumite cuvinte cheie, în fața motoarelor de căutare, îți punem la dispoziție articole optimizate SEO, scrise de un content writer profesionist. Acest tip de articole ajută și la promovarea site-ului, în zone ale internetului la care nu ai avea altfel acces. În funcție de domeniul de activitate al site-ului, pe lângă aportul SEO, pot fi chiar și un click-to-action, care duce la convertire. Cuvintele cheie targetate vor fi integrate în text în mod natural, pentru ca acesta să fie privit pozitiv atât de motoarele de căutare, cât și de cititori. Textele vor respecta cu strictețe normele de gramatică și vor trece orice fel de test împotriva plagiatului. Putem oferi advertoriale în limba română sau în limba engleză.

Articole Unice și Naturale

Este foarte important pentru noi ca textele să fie scrise corect și să stârnească interesul cititorului, respectând, în același timp, cerințele afacerii tale. Fără să neglijăm optimizarea pentru motoarele de căutare, suntem atenți la păstrarea valorii umane a textului. Pe scurt, acestea vor fi naturale, cu o structură logică a frazelor, un lucru care se pierde atunci când cineva fără experiență încearcă să optimizeze un text.

Omulet animat primeste un monitor cu articole SEO de calitate

Tipuri de Advertoriale și Conținut Web

Oferim servicii de conținut general pentru site-uri, dar putem scrie și conținut specializat, doar pentru pagina principală, Despre Noi, Servicii, sau oricare altă pagină a site-ului. La redactarea conținutului web, avem în vedere optimizarea textului atât pentru cititori, cât și pentru motoarele de căutare. Astfel, site-ul va atrage vizitatori în mod natural și îi va converti în clienți.