Consultanţă în Online Marketing

Chiar și 20 de minute de consultanță cu un expert în marketing online te pot ajuta să-ți menții strategia de marketing la standardele moderne pentru următorii ani.

Marketingul online, precum și orice alt tip de promovare în mediul online, pot fi operațiuni complexe și se pot întinde pe o perioadă mare de timp. De aceea, pentru conceperea planului de acțiune pe termen lung, este necesar ajutorul unui profesionist cu experiență. O ședință de consultanță cu un expert în marketing online îți va economisi bani încă din primul moment. Unul dintre aspectele esențiale ale planului nostru de acțiune este ca clientul să înțeleagă și să învețe cât mai mult din ceea ce facem, pentru a putea, în viitor, să-și administreze acțiunile de marketing online in-house, fără dificultăți.

Ai nevoie de cineva care să-ți arate calea?

Poate că ai deja câteva campanii de marketing active, dar rata de conversie nu este deloc satisfăcătoare. Sau poate că ai deja campanii profitabile însă consideri că acestea nu își ating potențialul maxim și e loc de mai bine. În ambele cazuri, un consultant în marketing online te poate ajuta să-ți îmbunătățești campaniile, pentru o conversie mai bună, cu cheltuieli cât mai mici.

Cum te poate ajuta concret Speed Marketing?

Omulet animat creste rating-urile din ghivece cu ajutorul unei stropitoare

Fie că ești interesat de cele mai eficiente metode de promovare pe canalele social media, precum Facebook, Twitter, Linkedin sau Gplus, sau vrei sa afli mai mult despre avantajele SEO și cum îți poate ajuta acesta afacerea, Speed Marketing îți poate oferi informațiile necesare. Te putem învăța cum să creezi campanii Adwords eficiente, cum să administrezi cu succes campaniile de email marketing, sau cum să-ți adaptezi site-ul la domeniul său de activitate, pentru a-i spori relevanța și rata de conversie. Chiar dacă nu te-ai decis încă și vrei doar să ne pui câteva întrebări, contactează-ne și îți vom oferi sprijinul nostru.