Cea mai eficientă metodă de promovare online

O campanie de emailuri incitante, trimise la momentul potrivit, poate fi mai eficientă decât orice altă formă de marketing.

Chiar dacă tehnologia se dezvoltă în mod alert, iar contactarea clienților se poate face prin mijloace pe care în urmă cu 10 ani nu ni le imaginam, email marketingul, cea mai veche metodă de promovare online, este încă cea mai populară, fiind folosită cu succes de cele mai mari companii de pe glob.

Cum ajungi la clienții tăi prin intermediul emailurilor?

Omul modern își petrece o mare parte a timpului scriind și citind emailuri, dar în mod sigur le va șterge sau le va ignora pe cele care nu-l interesează. Dacă mesajul nu este targetat pentru tine, și nu îți stârnește cât de cât interesul, vei sări imediat la următorul. În prezent, toleranța oamenilor la emailuri este foarte scăzută. De aceea, dacă nu respecți regulile de redactare și expediere ale emailului, această metodă de promovare devine nulă, pentru că va fi invizibilă pentru clienții tăi.

Cum te poate ajuta Speed Marketing în campaniile de Email Marketing?

Servicii Email marketing oferite de Speedmarketing, evidentiate de pasii pe care ii urmam

O campanie de email marketing bine targetată poate fi cea mai bună idee pentru afacerea ta. Un mesaj trimis la timpul potrivit, către persoanele potrivite, cu ajutorul unei baze de date filtrată, poate aduce venituri mai mari decât orice altă formă de marketing online.

Pentru a reuși o astfel de campanie, de cele mai multe ori este nevoie de un număr ridicat de teste, care consumă nervi și resurse. Din fericire, echipa Speed Marketing are în spate sute de campanii de email marketing reușite, astfel că te putem ajuta să-ți demarezi campania într-un timp scurt. Chiar dacă ai o bază de date doar cu câțiva clienți importanți, sau una cu un milion de contacte, te putem ajuta să implementezi strategia de marketing online adecvată, pentru cele mai bune rezultate.