Prima impresie contează

Echipa Speed Marketing este specializată în dezvoltarea de site-uri profesioniste, care atrag atenția clienților încă din primele momente.

Ai la dispoziție mai puțin de 3 secunde pentru a impresiona fiecare vizitator care îți accesează site-ul. Dacă site-ul tău nu atrage, e prea încărcat și nu oferă un call-to-action clar, poți fi sigur că irosești o ocazie importantă de a-ți dezvolta afacerea. Un design curat, profesionist, care atrage vizitatorul, este o cerință obligatorie pentru a avea un site de succes.

Cum îți poți impresiona vizitatorii?

Modul în care abordezi designul site-ului tău va decide dacă acesta îți va aduce profit sau nu. Un site trebuie să fie mai mult decât o broșură sau o carte de vizită online. Din moment ce site-ul tău este prima impresie pe care o lași potențialilor clienți, trebuie să transmită profesionalism, competență și încredere în serviciile și produsele pe care le oferi.

Cum te poate ajuta Speed Marketing cu designul site-ului tău?

Panel de culori si de creioane si serviciile de webdesign oferite de Speedmarketing

Fie că ai nevoie de un re-design pentru site-ul tău, sau vrei să creezi unul nou, de la zero, echipa noastră de dezvoltare web și marketing te poate ajuta. Atunci când lucrezi cu noi, beneficiezi de avantajele unui pachet complet de servicii, care nu se rezumă doar la designul site-ului, ci ia în considerare toate aspectele unei afaceri online. Aceasta este cea mai importantă diferență dintre noi și alte agenții aflate pe piața din România.

Putem dezvolta orice tip de site, de la cele simple, de prezentare, până la cele pentru e-commerce. E suficient să ne comunici planul site-ului tău și noi îl vom crea, în cel mai scurt timp posibil, luând în considerare cele 4 aspecte esențiale: design, funcționalitate, marketing și SEO. De asemenea ne ocupăm şi cu crearea de logo-uri la cerinţă.